skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Christine and the Queens – rien dire

Η Christine and the Queens παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι της, “rien dire”!

Τίτλος τραγουδιού: “rien dire”

Καλλιτέχνης: Christine and the Queens

Μουσική/Στίχοι: Ash Workman, Héloïse Létissier, PonkoPrinzly

Εταιρεία: Because Music

Από το LP: “Redcar les adorables étoiles”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Η Christine and the Queens επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο album “Redcar les adorables étoiles”. Το single ονομάζεται “Rien dire” και θα συμπεριληφθεί στο τρίτο, δισκογραφικό της εγχείρημα που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου μέσω της Why Music.

“Αυτό το τραγούδι είναι για μια συνομιλία αγάπης που συνεχίζεται ακόμα κι αν δεν βλέπετε το άτομο ή δεν το ακούτε πια”, είπαν η Christine and the Queens στον Zane Lowe στο Apple Music 1. “Η αληθινή αγάπη είναι μια συζήτηση που δεν διακόπτεται ποτέ . Και με το ποτέ ποτέ δεν εννοώ ούτε για θάνατο. Αυτή είναι η τρέχουσα πίστη μου που έχω αυτή τη στιγμή. Αυτό το τραγούδι είναι μια συζήτηση που κάνω με κάποιον που δεν είναι πια εκεί. Δεν μπορούμε να είμαστε ο ένας χωρίς τον άλλον, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό γιατί είμαι πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος”.

Το “Rien dire” σημαίνει “Μην πεις τίποτα” και το single είναι χτισμένο γύρω από παλλόμενα synth pads και ρυθμούς drum-machine. Ακόμη ακολουθεί ένα άλλο πρόσφατο single από την Christine and the Queens με τίτλο “Je the vois enfin” . Τον Φεβρουάριο του 2020, κυκλοφόρησε το “La vita nuova EP”, το οποίο περιελάμβανε το single “People I’ve Been Sad”. Η Christine and the Queens συνεργάστηκε επίσης με την Charli XCX και την Caroline Polachek για το single “New Shapes”.

Christine and the Queens - rien dire

Back To Top