skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chrysta Bell – 52 Hz

Η “μούσα” του David Lynch, Chrysta Bell, επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “52 Hz”

Καλλιτέχνης: Chrysta Bell

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Chrysta Bell E.P.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας E.P.: 2 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η συνάντηση της Chrysta Bell με τον David Lynch, στάθηκε μοιραία και για τους δυο, αφού σηματοδότησε την αρχή μια μακράς και στενής συνεργασίας. Καρποί αυτής της σχέσης, είναι το ντεμπούτο album της «This Train» (2011) και το E.P. «Somewhere in the Nowhere» (2016), τα οποία φέρουν την υπογραφή του ίδιου, καθώς τα έγραψε και ανέλαβε την παραγωγή τους. Η σχέση αυτή συνεχίζεται και στο τηλεοπτικό σύμπαν της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Τwin Peaks», που επέστρεψε μετά από 25 χρόνια, με την Chrysta Bell σε ρόλο πράκτορα του FBI (Τammy Preston).

Επόμενο βήμα της είναι η κυκλοφορία του ομώνυμου Ε.Ρ. της που θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου. Για τη δημιουργία του η Bell, επέστρεψε στη γενέτειρά της, το Texas, όπου συνεργάστηκε με τον συμπατριώτη της, Chris Smart. Το αποτέλεσμα είναι τέσσερα ολοκαίνουρια τραγούδια εκ των οποίων έχουμε ήδη ακούσει το “Undertow” και εσχάτως το “52 Hz”. Το τραγούδι αναμειγνύει τους ήχους της ηλεκτρικής κιθάρας με τα αισθαντικά φωνητικά της Bell, δημιουργώντας μια surf-noir αισθητική και ένα από τα ωραιότερα τραγούδια της μέχρι σήμερα!

“Οι στίχοι αναφέρουν την καλά τεκμηριωμένη ιστορία της πιο μοναχικής φάλαινας του κόσμου”, αποκαλύπτει η ίδια, “είναι η μοναδική του είδους της που χρησιμοποιεί τη συχνότητα των 52Hz – καθιστώντας τη λεκτική επικοινωνία με τις άλλες φάλαινες αδύνατη. Μήπως αυτό το ισχυρό πλάσμα περιπλανιέται στη μεγάλη θάλασσα ζητώντας μάταια έναν σύντροφο που δεν θα ακούσει ποτέ την κραυγή του; Αναζητά με πολύ λαχτάρα και ελπίδα ένα σαφές μήνυμα σύνδεσης σε έναν απόκοσμο ωκεανό και δυστυχώς, αντικατοπτρίζει την ανθρώπινη αναζήτηση για την αληθινή αγάπη».

Η Chrysta Bell θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, “We Dissolve Tour”, στις 4 Απριλίου με πρώτη στάση την Αθήνα (Gagarin 205).

Chrysta Bell - 52 Hz

Back To Top