skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chvrches – Get Out

Οι Chvrches επέστρεψαν με νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Get Out”

Καλλιτέχνης: Chvrches

Μουσική / Στίχοι: Greg Kurstin, Lauren Mayberry, Iain Cook, Martin Doherty

Από το album: “Love Is Dead”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Το synth-pop συγκρότημα από την Γλασκώβη, Chvrches, αποτελούμενο από τους Iain Cook, Martin Doherty και Lauren Mayberry είναι ξανά στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, με αφορμή την κυκλοφορία της επερχόμενης και τρίτης κατά σειρά ολοκληρωμένης του δουλειάς. Οι Chvrches, λοιπόν, έχοντας στο ενεργητικό τους ήδη δύο studio albums, “The Bones of What You Believe” και “Every Open Eye”, ενημερώνουν το κοινό τους πως μέσα στο 2018 θα κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος, “Love Is Dead”. Έχοντας γεμίσει εμπειρίες από συναυλίες και ηχογραφημένο υλικό, οι Chvrches είναι έτοιμοι να μας απογειώσουν.

“Get Out” έχει τίτλο το νέο τους τραγούδι, το οποίο βασίζεται σε επαναλαμβανόμενους στίχους και μία pop σύνθεση με τα φωνητικά της Lauren να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των μελών του συγκροτήματος, τα οποία συνεργάστηκαν με τον διεθνούς φήμης κι εδραιωμένο παραγωγό Greg Kurstin. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Kurstin έλαβε στα φετινά βραβεία Grammy το βραβείο του ‘Παραγωγού της Χρονιάς’ για την χρονιά που μας πέρασε (2017). Τα δεδομένα αυτά μας δημιουργούν την αίσθηση μιας σίγουρης επιτυχίας.

Μπορεί οι Chvrches να απείχαν τρία χρόνια από τα μουσικά δρώμενα, ωστόσο φαίνεται πως ο χρόνος δεν τους αλλοίωσε, αλλά αντιθέτως διατήρησαν το γνώριμο pop ύφος τους, με τα ρυθμικά κι ελαφρά synths τους. Εν αναμονή, λοιπόν, για τις επόμενες δημιουργίες τους…

Chvrches - Get Out

Back To Top