skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CHVRCHES – Good Girls

Οι CHVRCHES κυκλοφόρησαν το τρίτο single του επερχόμενου album τους, με τίτλο “Good Girls”!

Τίτλος τραγουδιού“Good Girls

Καλλιτέχνης: CHVRCHES

Μουσική / Στίχοι: Iain Cook, Lauren Mayberry, Martin Doherty

Εταιρεία: Virgin EMI, Glassnote

Από το LP: “Screen Violence”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας έχει μείνει ως την πρεμιέρα του ολοκαίνουριου και τέταρτου κατά σειρά δίσκου των CHVRCHES, “Screen Violence”, και το τριμελές group προχώρησε στην παρουσίαση ενός ακόμη single του. Αυτή τη φορά μάς συστήνουν το “Good Girls”, ένα τραγούδι βασισμένο στα alternative rock και synth-pop στοιχεία, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των Iain Cook, Lauren Mayberry και Martin Doherty.

Σχετικά με το τραγούδι, η front-woman του συγκροτήματος, Lauren Mayberry, δήλωσε: “Ο πρωτότυπος στίχος (‘killing your idols is a chore’) ήταν κάτι που έγραψα έπειτα από την ακρόαση κάποιων φίλων μου που μιλούσαν για τις σημερινές συνέπειες του να αγαπάς ορισμένους, προβληματικούς άνδρες καλλιτέχνες. Εντυπωσιάστηκα από την έκταση που δίνουν οι άνθρωποι που θέλουν να δικαιολογήσουν τους ήρωές τους και το πώς αυτό αντιπαρατίθεται με τις δικές μου εμπειρίες στον κόσμο.”

Συμπληρώνοντας αναφέρει: “Οι γυναίκες πρέπει να διαρκώς να αιτιολογούν το δικαίωμά τους να υπάρχουν και να διαπραγματεύονται για τον δικό τους χώρο. Μας λένε πως τα Κακά Πράγματα δεν συμβαίνουν στα Καλά Κορίτσια. Αυτό, εάν επιμεληθείτε τον εαυτό σας για να ταιριάζει στο ιδανικό -κράτα τον εαυτό σου μικρό κι ασφαλή κι αποδεκτό- θα είστε εντάξει, κι απλά δεν είναι αλήθεια.”

CHVRCHES - Good Girls

Back To Top