skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cigarettes After Sex – You’re All I Want

Οι Cigarettes After Sex είναι ξανά κοντά μας με νέο single!

Τίτλος τραγουδιού: “You’re All I Want”

Καλλιτέχνης: Cigarettes After Sex

Μουσική/Στίχοι: Greg Gonzalez

Εταιρεία: Partisan Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Το αμερικανικό, ambient pop συγκρότημα από το El Paso του Τέξας είναι ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντας το νέο του υλικό. Συνεχίζοντας στα mid-tempo, shoegaze/pop ηχοχρώματα η τετραμελής μπάντα μάς συστήνει το νέο της single, “You’re All I Want”. Τη μουσική και τους στίχους του εν λόγω τραγουδιού υπογράφει ο ιδρυτής και front-man του συγκροτήματος Greg Gonzalez, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αφορά στο follow-up του περσινού “Kiss It Off Me”, με το τελευταίο να περιλαμβάνεται στο δεύτερο studio album του group, “Cry”.

Όσον αφορά, λοιπόν, το δεύτερο, δισκογραφικό εγχείρημα του συγκροτήματος, αυτό κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 αποτελώντας το follow-up του ομώνυμου, debut album του. Ο δίσκος κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.8 στα album charts του Βελγίου και μέσω αυτού οι Cigarettes After Sex μάς παρουσίασαν singles όπως τα “Heavenly”, “Falling In Love” και “Kiss It Off Me”.

Μέσω των social media το συγκρότημα προχώρησε σε σχετικές αναρτήσεις προμοτάροντας το τραγούδι, με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά σε αυτό το κάλεσμα και με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλέον εδώ!

Φωτογραφία: Ebru Yildiz

Cigarettes After Sex - You're All I Want

Back To Top