skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Clara Luciani – Ma sœur

Η Clara Luciani παρουσιάζει το νέο τραγούδι της “Ma sœur” από την super edition του δίσκου της “Sainte-Victoire”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ma sœur”

Καλλιτέχνης: Clara Luciani

Μουσική / Στίχοι: Clara Luciani, Sage

Εταιρεία: Initial Artist Services

Από το LP: “Sainte-Victoire (Super Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 22 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η 27χρονη τραγουδίστρια Clara Luciani από το Bouches-du-Rhône της Γαλλίας κυκλοφόρησε ακόμη ένα νέο τραγούδι της, με τίτλο “Ma sœur” (= “Η αδερφή μου”), που προέρχεται από την super edition του τελευταίου της δίσκου “Sainte-Victoire”. Το εν λόγω album κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου του 2018 και στις 8 Φεβρουαρίου της χρονιάς που διανύουμε κυκλοφόρησε μία νέα edition αυτού με τέσσερα ακόμη τραγούδια. Στις 22 Νοεμβρίου, λοιπόν, η νεαρή τραγουδίστρια πρόκειται να κυκλοφορήσει την super edition του δίσκου, στην οποία θα περιλαμβάνονται πέντε ακόμη δημιουργίες της.

Όσον αφορά το νέο της τραγούδι “Ma sœur”, αυτό κυκλοφόρησε στις 18 Οκτωβρίου με τη μουσική και τους στίχους του να υπογράφονται από την ίδια την ερμηνεύτρια, σε συνεργασία την Sage. Το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει μία pop rock δημιουργία, με ρετρό ήχο, βασισμένο στα γνώριμα ηχοχρώματα της Luciani.

Το τελευταίο album της Clara αποτελεί το follow-up του ντεμπούτου E.P. της “Monstre d’amour”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017. Πρόσφατα μάλιστα η Γαλλίδα τραγουδίστρια πραγματοποίησε ορισμένες εμφανίσεις στην Γαλλία, το Βέλγιο και την Αυστραλία με σκοπό την προώθηση του νέου της εγχειρήματος, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω ανακοινώσεις για επικείμενες συναυλίες.

Clara Luciani - Ma sœur

Back To Top