skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CNCO – Beso

Οι CNCO μάς συστήνουν το νέο τους digital single, με τίτλο “Beso”!

Τίτλος τραγουδιού“Beso

Καλλιτέχνης: CNCO

Μουσική / Στίχοι: Zabdiel De Jesús, Richard Camacho, Oscarcito, Luis Alfredo Salazar, Joel Pimentel, Jenner De Melo Barboza, Iberê Maravalha Fortes, Eric Colón, Christopher Vélez

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Το πολυ-συζητημένο latin-pop και reggaeton συγκρότημα, CNCO, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το ολοκαίνουριο single του, με τίτλο “Beso”. Πρόκειται για μία εύρυθμη, “ανεβαστική” δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει πληθώρα συντελεστών που ακούν στα ονόματα των Zabdiel De Jesús, Richard Camacho, Oscarcito, Luis Alfredo Salazar, Joel Pimentel, Jenner De Melo Barboza, Iberê Maravalha Fortes, Eric Colón και Christopher Vélez.

Το πενταμελές και πολυ-βραβευμένο με Latin American Music Awards συγκρότημα δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο μουσικό γίγνεσθαι για το 2020, μιας και μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει ως επίσημο single της δισκογραφίας του μόνο το “Honey Boo”, για χάρη του οποίου συνεργάστηκε με την επίσης επιτυχημένη Natti Natasha. Το άκρως καλοκαιρινό, λοιπόν, “Beso” κυκλοφόρησε ως το follow-up του, με το κοινό να ανταποκρίνεται άμεσα και θετικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Πέραν αυτού, οι fans του συγκροτήματος πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι μιας κι ανακοινώθηκε και η drive-in performance του για τα MTV VMAs, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς να απολαύσουν από… “κοντά” το αγαπημένο group.

CNCO - Beso

Back To Top