skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CNCO – Mamita

Οι CNCO μας παρουσιάζουν το νέο τους single “Mamita”!

Τίτλος τραγουδιού: “Mamita”

Καλλιτέχνης: CNCO

Μουσική / Στίχοι: CNCO

Από το album: Τ.Β.Α.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 20 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Λατίνοι CNCO αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα boy-bands της νέας γενιάς. Πιστοί στη latin pop μουσική μας έχουν ήδη συστήσει τα πλατινένια singles “Tan Fácil” (σε συνεργασία με τον Wisin), “Quisiera” και “Reggaetón Lento (Bailemos)” από το debut album τους, “Primera Cita”. Από την λίστα με τις επιτυχίες δεν λείπει και το πιο πρόσφατο single τους “Reggaetón Lento”. Το εν λόγω reggaeton single επανακυκλοφόρησε σε μορφή remix σε συνεργασία με το βρετανικό girl band, Little Mix και τώρα ήρθε η στιγμή για την επόμενη δισκογραφική τους προσθήκη.

Το “Mamita” είναι στο γνώριμο ύφος του συγκροτήματος και φέρει την συγγραφική υπογραφή των νεαρών μελών του. Το τραγούδι δεν είναι μάλλον η πιο δυνατή στιγμή του συγκροτήματος αλλά είναι σίγουρα, αρκετά ελπιδοφόρο για τα απανταχού κοριτσόπουλα, καθώς προαναγγέλλει τη δεύτερη ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά που έχει οριστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος οι νεαροί και πολυ-βραβευμένοι με Premios Lo Nuestro βραβεία, απέσπασαν και τέσσερις υποψηφιότητες στα Latin American Music Awards συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών αγαπημένου ντουέτου ή group και album της χρονιάς.

CNCO - Mamita

Back To Top