skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CNCO – Toa la Noche

Οι CNCO επέστρεψαν με νέα σύσταση και παρουσιάζουν ολοκαίνουριο single τους, “Toa la Noche”!

Τίτλος τραγουδιού: “Toa la Noche”

Καλλιτέχνης: CNCO

Μουσική/Στίχοι: Christian A. Linares, Christopher Velez Munoz, Erick Brian Colon, Jean Rodriguez, Jose Cotto, Wisin, Marcos A. Ramirez Carrasquillo, Richard Camacho, Victor Rafael Torres Betancourt, Zabdiel De Jesus

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του πρόσφατου single τους, “Dejaría Todo”, οι CNCO επέστρεψαν στο μουσικό προσκήνιο με νέα σύσταση και νέο υλικό. Ο Joel Pimentel, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από αυτό τον Μάιο του 2021 με την αιτιολογία πως επιθυμεί να ανακαλύψει νέες, καλλιτεχνικές περιπέτειες. Έτσι, τα τέσσερα, εναπομείναντα μέλη, που ακούνε στα ονόματα των Richard Camacho, Erick Brian Colón, Zabdiel De Jesús και Christopher Vélez είναι εδώ παρουσιάζοντάς μας το νέο τους single.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Toa la Noche”, το οποίο αποτελεί μία άκρως ρυθμική, latin-pop δημιουργία, έτοιμη να σε συνοδεύσει σε κάθε σου καλοκαιρινή εξόρμηση. Πληθώρα καλλιτεχνών εργάστηκαν στη μουσική και τους στίχους του, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε τον Wisin και τα μέλη του group. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τους CNCO, οι οποίοι έχουν μία προδιαγεγραμμένη, ανοδική πορεία στον χώρο.

Ήδη το πολυ-βραβευμένο συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του τρία studio albums, με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021 υπό τον τίτλο “Déjà Vu”.

CNCO - Toa la Noche

Back To Top