skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Converge – Under Duress

Οι Converge με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, μας συστήνουν το νέο τους τραγούδι “Under Duress”.

Τίτλος τραγουδιού“Under Duress”

Καλλιτέχνης: Converge

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “The Dusk In Us”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Έχοντας υπάρξει ουκ ολίγες τροποποιήσεις στη σύνθεση της μπάντας, οι Converge παραμένουν ακάθεκτοι κι απόλυτα ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο, με τα μέλη τους Jacob Bannon, Kurt Ballou, Nate Newton και Ben Koller. Από το 1990, όταν συστάθηκαν ως metalcore και hardrock punk συγκρότημα στη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α., έχουν κυκλοφορήσει συνολικά οχτώ studio albums, με το πιο πρόσφατο να φέρει τον τίτλο “All We Love We Leave Behind” (2012) και να δίνει την σκυτάλη στο επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο για τους λάτρεις του είδους, “The Dusk In Us”.

Το “The Dusk In Us” αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αναλογική του μορφή κατά το τελευταίο τέταρτο του χρόνου και πιο συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου 2017, μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Epitaph. Για τον λόγο αυτό, η τετραμελής μπάντα δεν αφήνει το κοινό της ανικανοποίητο και κυκλοφορεί το τραγούδι “Under Duress”. Ο δυναμικός, hard rock ρυθμός του τραγουδιού δίνει ένα σκληροπυρηνικό δείγμα για ό,τι θα επέλθει και θα συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων στον επερχόμενο δίσκο των Converge.

Ο front-man του συγκροτήματος, Bannon χαρακτηρίζει το τραγούδι ως: “την συναισθηματική αντίδραση για τον περίπλοκο κόσμο στον οποίο ζούμε”. Ο ψυχικός κόσμος του ερμηνευτή αποτυπώνεται στους στίχους του τραγουδιού:

“I don’t need to learn to live in compromise / I will never kneel and kiss your ring”

Converge - Under Duress

Back To Top