skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Curtis Harding – I Won’t Let You Down

Απολαύστε τη νέα, εμβληματική soul/gospel δημιουργία του Curtis Harding, με τίτλο “I Won’t Let You Down”

Τίτλος τραγουδιού: “I Won’t Let You Down”

Καλλιτέχνης: Curtis Harding

Μουσική/Στίχοι: Curtis Harding

Εταιρεία: Anti-Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Μετά από μία αποχή τριών ετών από τη μουσική βιομηχανία, ο Curtis Harding είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας νέο υλικό. Η επάνοδός του στο προσκήνιο αυτή την περίοδο μόνο τυχαία δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς οι κοινωνικές αναταραχές ανά τον κόσμο επηρέασαν τα νέα του singles. Ο λόγος γίνεται για το “I Won’t Let You Down”, την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του που ακολουθεί εκείνη του “Hopeful”, ένα άκρως ελπιδοφόρο anthem, όπως δηλώνει κι ο τίτλος του, βασισμένα αμφότερα στις soul αναφορές και τα gospel στοιχεία.

Όπως όλα δείχνουν τα δύο τραγούδια θα είναι μέρος της επόμενης δισκογραφικής του δουλειάς για την οποία ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Τους στίχους και τη μουσική του “I Won’t Let You Down” υπογράφει ο ίδιος ο Curtis Harding όπως και την παραγωγή του, μαζί με τον Sam Cohen, με τον οποίο έγραψαν το προαναφερθέν “Hopeful”. Μαζί με την κυκλοφορία του τραγουδιού ο Harding ανακοίνωσε και τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής του περιοδείας τις οποίες μπορείτε να τσεκάρετε μέσα από το επίσημο website του.

Curtis Harding - I Won't Let You Down

Back To Top