skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CYN – Moment of Truth (“Smallfoot” O.S.T.)

Ένα αρκετά χαρούμενο και παιχνιδιάρικο τραγούδι ήρθε από την CYN για το soundtrack της ταινίας animation, “Smallfoot”, με τίτλο “Moment of Truth”!

Τίτλος τραγουδιού“Moment of Truth”

Καλλιτέχνης: CYN

Μουσική / Στίχοι: Wayne Kirkpatrick, Karey Kirkpatrick

Εταιρεία: Warner Bros.

Από το LP: “Smallfoot” O.S.T.

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι τυχαίες συναντήσεις μπορεί να σου αλλάξουν την ζωή. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Cynthia Nabozny, με της οποίας την φωνή ενθουσιάστηκε η Katy Perry μετά από μία τυχαία συνάντησή τους. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, γνωστή με το όνομα CYN και με καταγωγή από το Detroit του Μίσιγκαν λέγεται πως αποτελεί μία εξελιγμένη “Λολίτα” και για αυτό το CYN μπορεί να σημαίνει και “sin”, που σημαίνει “αμαρτία”. Μπορεί μέχρι στιγμής η CYN να μην είναι το πρώτο όνομα στα μουσικά δρώμενα, ωστόσο το πείσμα της φαίνεται πως θα την αναδείξει πολύ σύντομα στον χώρο.

Την μελωδική φωνή της CYN, λοιπόν, γνωρίζουμε μέσα από το επίσημο soundtrack της ταινίας animation, “Smallfoot”. Η ίδια ερμηνεύει το “Moment of Truth”, ένα τραγούδι που θα μπορούσαμε να πούμε που αντιπροσωπεύει την ζωή της, όπου μόνο μέσα από δραστικές αλλαγές κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της. Το εύρυθμο, pop τραγούδι συνδυάζεται αρμονικά με τα μελωδικά φωνητικά της, ενώ η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των Wayne Kirkpatrick και Karey Kirkpatrick.

Η παιδική ταινία “Smallfoot” βασίζεται στην 3D επεξεργασία και είναι γεμάτη περιπέτεια και αστείες στιγμές. Η επίσημη κυκλοφορία της έχει δρομολογηθεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, μέσω της Warner Bros. Ηθοποιοί όπως οι Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi, Ely Henry και Jimmy Tatro δανείζουν τις φωνές τους για τους χαρακτήρες της ταινίας.

CYN – Moment of Truth (“Smallfoot” O.S.T.)

Back To Top