skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Daði Freyr – Every Moment Is Christmas With You

O Ισλανδός εκπρόσωπος της Eurovision 2021, Daði Freyr παρουσιάζει το νέο, χριστουγεννιάτικο single του, “Every Moment Is Christmas With You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Every Moment Is Christmas with You”

Καλλιτέχνης: Daði Freyr

Μουσική / Στίχοι: Daði Freyr Pétursson

Εταιρεία: AWAL Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Daði Freyr Pétursson (γνωστός επαγγελματικά απλά ως Daði Freyr), είναι ένα Ισλανδός μουσικός που ζει στο Βερολίνο. Κέρδισε τα βλέμματα του ευρωπαϊκού -τουλάχιστον- κοινού, όταν επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει την Ισλανδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 με το τραγούδι “Think About Things”, πριν ακυρωθεί. Βέβαια, χωρίς να το βάζει κάτω, ο Daði έχει ήδη ανανεώσει το ραντεβού του με το κοινό καθώς έχει οριστεί να εκπροσωπεί εκ νέου την χώρα του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πριν από αυτό όμως, επιχειρεί να μας βάλει στο εορταστικό κλίμα με το ολοκαίνουριο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του, “Every Moment Is Christmas with You”.

Ο ίδιος ο Daði Freyr, υπογράφει τους στίχους, τη μουσική αλλά και την συνολική παραγωγή του τραγουδιού, που είναι μια ρετρό, blues δημιουργία, “στολισμένη” με αρκετά κουδουνάκια και με χορωδιακά φωνητικά, που ταιριάζουν με τις γιορτές.

Το τραγούδι κυκλοφορεί τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισλανδικά με τίτλο “Allir Dagar Eru Jólin Með Þér”.

Daði Freyr - Every Moment Is Christmas with You

Daði Freyr - Allir Dagar Eru Jólin Með Þér

Back To Top