skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dalai Lama – One of My Favorite Prayers

Ο Dalai Lama παρουσιάζει μια ακόμα μουσική δημιουργία! Ακούστε το τραγούδι “One of My Favorite Prayers”!

Τίτλος τραγουδιού“One of My Favorite Prayers

Καλλιτέχνης: Dalai Lama

Μουσική / Στίχοι: ​Dalai Lama, Abraham Kunin

Εταιρεία: –

Από το LP: “Inner World”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

O Δαλάι Λάμα θα κυκλοφορήσει ένα νέο album που συνδυάζει μάντρα και τραγούδια με νέες συνθέσεις, το οποίο θα έχει τίτλο “Inner World” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου για να συμπέσει με τα 85α γενέθλια του πνευματικού ηγέτη του Θιβέτ.

Ο Dalai Lama ανακοίνωσε το album που θα αποτελείται από 11 δημιουργίες, με την κυκλοφορία του “Compassion” και τώρα επανέρχεται με το χαλαρωτικό, “One of My Favorite Prayers”, το οποίο περιλαμβάνει έναν στίχο του Shantideva, ενός Ινδού μελετητή του 8ου αιώνα που η Αγιότητά του αναφέρει «μερικές εκατοντάδες φορές» την ημέρα.

Ο Δαλάι Λάμα δημιούργησε το “Inner World” με τη βοήθεια της Junelle και του Abraham Kunin, ένα ζευγάρι μουσικών από τη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με το Associated Press, η Junelle Kunin πρότεινε για πρώτη φορά την ιδέα του δίσκου αυτού στο Δαλάι Λάμα πριν από χρόνια μετά από μια μάταιη αναζήτηση στο διαδίκτυο για κάτι που θα συνέδεε τις διδασκαλίες του με τη μουσική για να λειτουργήσει ως ανακούφιση από το εργασιακό άγχος. Ενώ η ιδέα της Kunin αρχικά απορρίφθηκε, μπόρεσε να την προωθήσει ξανά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της το 2015 στην Ινδία μέσω μιας επιστολής που έδωσε σε έναν από τους βοηθούς του Δαλάι Λάμα, ένα αίτημα που αυτή τη φορά έγινε αποδεκτό.

Η Kunin ετοίμασε μια λίστα θεμάτων και μάντρας για τον Δαλάι Λάμα και ηχογράφησε τις συνομιλίες της μαζί του για το album αυτό. Το album θα περιλαμβάνει τον Δαλάι Λάμα να απαγγέλλει τα μάντρα από επτά Βούδες και να συζητά θέματα όπως η σοφία, το θάρρος, η θεραπεία και τα παιδιά. Η Kunin και ο σύζυγός της, ο Abraham, στη συνέχεια δημιούργησαν τη μουσική για να ταιριάξουν με τα λόγια του Δαλάι Λάμα.

Στο “Inner World” θα συμπεριλαμβάνεται επίσης μια special συμμετοχή από τη φημισμένη μουσικό του σιτάρ, Anoushka Shankar (κόρη του Ravi Shankar και αδερφή της Norah Jones), στο τραγούδι «Am La». Τα έσοδα από το “Inner World” θα διατεθούν στο Ινστιτούτο Mind & Life καθώς και στο Social, Emotional and Ethical Learning, ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ανέπτυξε ο Δαλάι Λάμα με το Πανεπιστήμιο Emory.

Dalai Lama - One of My Favorite Prayers

Back To Top