skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Damon Albarn – The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows

Ο frontman των Blur και των Gorillaz, Damon Albarn, επιστρέφει με ολοκαίνουριο solo, δισκογραφικό υλικό

Τίτλος τραγουδιού“The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows”

Καλλιτέχνης: Damon Albarn

Μουσική / Στίχοι: Damon Albarn

Εταιρεία: Transgressive Records

Από το LP: “The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Ο Damon Albarn κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, με τίτλο “The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows”, το ομότιτλο τραγούδι από το επερχόμενο solo album του που αναμένεται στις 12 Νοεμβρίου μέσω της Transgressive Records.

Το “The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows” είναι ένα εκτεταμένο τραγούδι γεμάτο με πλούσια ορχηστρικά στοιχεία και ακουστική κιθάρα…

Το album πήρε τον τίτλο του από το ποίημα του John Clare, «Love and Memory» και είναι το δεύτερο solo album του Albarn, μετά το “Everyday Robots” του 2014. Ο δίσκος αρχικά προοριζόταν να είναι ένα ορχηστρικό κομμάτι εμπνευσμένο από τα τοπία της Ισλανδίας, αλλά ο Albarn επέκτεινε το έργο σε ένα ολοκληρωμένο album κατά τη διάρκεια του lockdown πέρυσι.

«Έκανα το δικό μου σκοτεινό ταξίδι ενώ έκανα αυτό το δίσκο και με οδήγησε να πιστέψω ότι μια καθαρή πηγή θα μπορούσε να υπάρχει ακόμα», δήλωσε ο Albarn.

Μαζί με την ψηφιακή έκδοση, ο Albarn ετοιμάζει μια έγχρωμη έκδοση περιορισμένης έκδοσης του δίσκου, καθώς και εκδόσεις σε CD και κασέτα. Θα υπάρχει επίσης μια πολυτελής έκδοση συσκευασμένη σε ένα casebound βιβλίο με πρόσθετη φωτογραφία, πρωτότυπους σκαναρισμένους στίχους, πρωτότυπα artwork, ένα αντίγραφο του album σε λευκό βινύλιο και ένα μπόνους επτά ιντσών με ένα αποκλειστικό τραγούδι από τις συνεδρίες ηχογράφησης.

Damon Albarn - The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows

Back To Top