skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Danna Paola – Viaje A La Luz (from “Más Allá De La Luna” O.S.T.)

Η Danna Paola ερμηνεύει το “Viaje A La Luz” από το soundtrack της ταινίας “Más Allá De La Luna”!

Τίτλος τραγουδιού: “Viaje A La Luz”

Καλλιτέχνης: Danna Paola

Μουσική/Στίχοι: Larry Hochman, Kevin Harp, Christopher Curtis, Marjorie Duffield, Helen Park

Εταιρεία: Universal Music Mexico

Από τη O.S.T.: “Más Allá De La Luna”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

H νέα ταινία του Netflix, αμερικάνικης-κινέζικης παραγωγής “Over The Moon” (ελληνικά: “Φεγγάρι, σου ‘ρχομαι” και ισπανικά: “Más Allá De La Luna”), έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου. Το original score της ταινίας υπογράφεται από τον βραβευμένο με Oscar συνθέτη, Steven Price ενώ τα νέα αυθεντικά τραγούδια του soundtrack υπογράφονται από τους Christopher Curtis, Marjorie Duffield και Helen Park.

Μέχρι στιγμής τα πρώτα δείγματα από το soundtrack είναι εκείνα της ισπανόφωνης version της ταινίας όπου συναντάμε την διάσημη Μεξικανή ηθοποιό και τραγουδίστρια, Danna Paola να ερμηνεύει το τραγούδι “Viaje A La Luz”, μια ονειρική μπαλάντα με τη δύναμη να ταξιδέψει πραγματικά τους ακροατές στο φεγγάρι!

Στην ταινία ένα αποφασιστικό και με πάθος για την επιστήμη, κοριτσάκι φτιάχνει έναν πύραυλο για να πάει στο φεγγάρι και να αποδείξει ότι η θρυλική Θεά της Σελήνης υπάρχει. H σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Glen Keane και ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Cathy Ang, Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Sandra Oh κ.α.

Danna Paola - Viaje A La Luz (from "Más Allá De La Luna" O.S.T.)

Back To Top