skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Daphne & Celeste – BB

Οι Daphne & Celeste επιστρέφουν ανακοινώνοντας το ολοκαίνουριο comeback album τους.

Τίτλος τραγουδιού“BB”

Καλλιτέχνης: Daphne & Celeste

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Daphne & Celeste Save The World”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 30 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για το bubblegum pop συγκρότημα από την Αμερική, αποτελούμενο από τις Celeste Cruz και Karen DiConcetto. Έγιναν ευρέως γνωστές στα τέλη της δεκαετίας των 90s με το «Ooh Stick You», που κατάφερε να φτάσει στην 8η θέση των singles charts της Μεγάλης Βρετανίας με το «U.G.L.Y.». Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους album «We Didn’t Say That!» λίγο αργότερα τον Ιούνιο του 2000, το οποίο τελικά κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι την 140η θέση στη Βρετανία.

Στη συνέχεια, το duo επιχείρησε να επιστρέψει στη μουσική σκηνή το 2015 με το single «You And I Alone», το οποίο αναμένεται να περιληφθεί στον νέο τους δίσκο μαζί με το «BB» που μόλις κυκλοφόρησε.

Με σκοπό να μας δώσουν μια γεύση λοιπόν, παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι «BB», που όπως αποκαλύπτει ο Max Tundra, ο παραγωγός του νέου τους δίσκου, ο τίτλος του προέρχεται από τις λέξεις ‘Basic Busker’ ή αλλιώς ‘βασική μουσική του δρόμου’ και αποτελεί ένα σχόλιο για τη μουσική του σήμερα, για αυτές τις ‘παγκόσμιες μελωδίες’ που έχουν ρίξει τη διάθεσή μας, ενώ αντίθετα -όπως δηλώνει- η pop μουσική θα έπρεπε να στοχεύει στο να σου ανεβάζει τη διάθεση.

Οι Daphne & Celeste λοιπόν παρουσιάζουν το νέο αυτό τραγούδι με σκοπό να ανεβάσουν τη διάθεσή μας στα ύψη, ενώ επιφυλάσσουν πολύ σύντομα τη κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο «Daphne & Celeste Save The World», με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί για τις 30 Μαρτίου 2018.

Daphne & Celeste – BB

Back To Top