skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Daphne Lawrence – In Your Eyes

Η Daphne Lawrence επανέρχεται με το νέο της single “In Your Eyes”!

Τίτλος τραγουδιού: “In Your Eyes”

Καλλιτέχνης: Daphne Lawrence

Μουσική/Στίχοι: Daphne Lawrence, Issy Beats

Εταιρεία: Kiwibash/Minos EMI

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Λίγο καιρό μετά το “Sari”, η Daphne Lawrence κυκλοφορεί το “In Your Eyes” ένα urban pop τραγούδι συνδυασμένο με τη ζεστή και νοσταλγική ερμηνεία της. Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στην ίδια και τον Issy Beats. Το “Sari” έχει ξεπεράσει τα 2 εκ. views στο YouTube και το 1 εκ. συνολικά στο TikTok και βρίσκεται σταθερά στο top 100 του ελληνικού Shazam, ενώ έχει ήδη αγαπηθεί από το ραδιοφωνικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Daphne Lawrence υποδέχεται το καλοκαίρι με τον καλύτερο και πιο μελωδικό τρόπο και μας υπόσχεται μουσικές εκπλήξεις.

Αναμφισβήτητα, η δημιουργικότητα της Daphne Lawrence δεν έχει όρια. Η 22χρονη καλλιτέχνης, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, ένιωσε την ανάγκη να ακολουθήσει την κλίση της προς τις τέχνες από πολύ νεαρή ηλικία και στα 5 της χρόνια ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου, συνεχίζοντας τα για τα επόμενα 12 χρόνια. Παράλληλα, έκανε ρυθμική και ενόργανη γυμναστική για περισσότερα από 8 χρόνια, ενώ μόλις τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε θεατρικές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τώρα πια, η νεαρή τραγουδίστρια και songwriter γράφει ασταμάτητα νέα κομμάτια για την ίδια αλλά

και άλλους καλλιτέχνες και της αρέσει να πειραματίζεται με ποικίλα είδη μουσικής. Λόγω του συνδυασμού του αυθόρμητου και ειλικρινή χαρακτήρα της καθώς και της πολύ ιδιαίτερης φωνής της, είναι μια καλλιτέχνης με τεράστιες προοπτικές που θα εντυπωσιάσει!

Για την Daphne Lawrence, το νόημα βρίσκεται στο ταξίδι και όχι στον προορισμό!

Δ.Τ.

Daphne Lawrence - In Your Eyes

Back To Top