skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | David Byrne – Everybody’s Coming To My House

Ο μεγάλος David Byrne επιστρέφει μετά από 14 χρόνια δισκογραφικής σιωπής!

Τίτλος τραγουδιού: “Everybody’s Coming To My House”

Καλλιτέχνης: David Byrne

Μουσική / Στίχοι: Brian Eno, David Byrne

Από το album: “American Utopia”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο David Byrne ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου του album με τίτλο “American Utopia”. Αυτό θα είναι και το πρώτο solo LP του πρώην μέλους των Talking Heads μετά από δισκογραφική απουσία 14 χρόνων.

Ο Byrne παρουσίασε επίσης μέσα από ένα κινούμενο video, το πρώτο single του album, που έχει τίτλο, “Everybody’s Coming to My House”, την παραγωγή και τη συγγραφή του οποίου συνυπογράφει ο τακτικός συνεργάτης του, Brian Eno ενώ συμμετέχουν και μεγάλοι μουσικοί όπως: Sampha, TTY και Isaiah Barr των Onyx Collective.

Το “American Utopia”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου μέσω της Nonesuch Records, και είναι το πρώτο solo album του Byrne μετά από το “Grown Backwards” του 2004. Από τότε, ο πρώην μεγάλος “εγκέφαλος” των Talking Heads, έχει κυκλοφορήσει μόνο μερικές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες όπως: Brian Eno, St. Vincent και Fatboy Slim.

Για τον δίσκο, ο Byrne συνεργάστηκε με μια μεγάλη ομάδα παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των Eno, Rodaidh McDonald, Daniel Lopatin (Oneohtrix Point Never), Jack Pinate, Jam City και Thomas Bartlett (Doveman). Το album ηχογραφήθηκε στο studio του Byrne στη Νέα Υόρκη καθώς και σε studios στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

David Byrne - Everybody's Coming To My House

Back To Top