skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Death Cab for Cutie – I Dreamt We Spoke Again

Οι Death Cab for Cutie μοιράζονται μαζί μας το “I Dreamt We Spoke Again”, συνοδευμένο από το lyric video του!

Τίτλος τραγουδιού“I Dreamt We Spoke Again”

Καλλιτέχνης: Death Cab for Cutie

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Gibbard

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Thank You for Today”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Το αμερικανικό, alternative-rock συγκρότημα ξαναχτυπά! Έπειτα από την κυκλοφορία του “Gold Rush”, που αποτελεί το lead single του επερχόμενου δίσκου τους, οι Death Cab for Cutie μοιράζονται μαζί μας ακόμα μία δημιουργία τους. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “I Dreamt We Spoke Again”, το οποίο ήρθε κοντά μας στις 19 Ιουλίου, συνοδευμένο από ένα ονειρικό και συνάμα ατμοσφαιρικό lyric video. Το τραγούδι κινείται σε mid-tempo ρυθμό με τη μουσική και τους στίχους του να είναι γραμμένοι από τον Benjamin Gibbard, front-man του συγκροτήματος.

Όπως και το Gold Rush, έτσι και το “I Dreamt We Spoke Again” περιλαμβάνονται στο επερχόμενο, πολυαναμενόμενο και ένατο album του συγκροτήματος, με τίτλο “Thank You for Today”. Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου, μέσω της Atlantic Reords. Στο νέο εγχείρημά τους, που αποτελεί το follow-up του “Kintsugi” (2015), βρίσκει κανείς δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια συνολικά, την παραγωγή των οποίων υπογράφει ο Rich Costley (Sigur Rós, Frank Turner, Muse, Foster the People).

Πέρα από την δημιουργία του δίσκου, οι Death Cab for Cutie έχουν οργανωθεί καταλλήλως για τη φετινή χρονιά, η οποία θα τους βρει σε διάφορα festivals, ενώ η συνέχεια τους επιφυλάσσει μία περιοδεία στη Βόρεια Αμερική. Στα μέσα του Σεπτέμβρη, ωστόσο μπορείς να τους πετύχεις στο Life is Beautiful festival, του Λας Βέγκας.

Death Cab for Cutie - I Dreamt We Spoke Again

Back To Top