skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Deep Purple – Man Alive

Οι Deep Purple επέστρεψαν με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Man Alive”!

Τίτλος τραγουδιού: “Man Alive”

Καλλιτέχνης: Deep Purple

Μουσική/Στίχοι: Deep Purple

Εταιρεία: earMUSIC

Από το LP: “Whoosh!”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Έχοντας πάνω από 50 χρόνια καριέρας στις πλάτες τους οι Deep Purple είναι και πάλι εδώ με ολοκαίνουριο τραγούδι. Ο τίτλος του είναι “Man Alive” το οποίο ακολουθεί το single “Throw Μy Bones”. Αμφότερα θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο τους album που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου μέσω της earMUSIC.

“Είναι μια αφηρημένη ιδέα”, δήλωσε ο τραγουδιστής Ian Gillan σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Υπήρχε μια αποκαλυπτική ποιότητα στο «Man Alive» και η ιδέα αναπτύχθηκε στιχουργικά από εκεί – αναφέρεται στο σενάριο αυτού του γεγονότος που έλαβε χώρα και όλοι σκοτώθηκαν, και παίρνουμε αυτή την εικόνα «όλα τα πλάσματα μεγάλα και μικρά γδαρμένα μέσα σε κόκκινο αίμα και γρασίδι που μεγαλώνει στους δρόμους της πόλης. Άρα είναι ένα σενάριο μετά την ανθρωπότητα. Και ξαφνικά κάτι ξεβράζεται σε μια παραλία, και αποδεικνύεται ότι είναι ένας άνθρωπος, και είναι ο μόνος ζωντανός άνθρωπος – αλλά είναι απλώς ένας άνθρωπος, έτσι … Αυτό είναι το τέλος της ανθρωπότητας, γιατί ποια είναι η χρήση ενός ανθρώπου; Αυτή ήταν η ιδέα. Αν ήταν πίνακας, θα το αποκαλούσατε ιμπρεσιονιστικό”.

Το 21ο studio album των Deep Purple θα έχει τίτλο “Whoosh!” και θα ακολουθεί τις κυκλοφορίες των “inFinite” (2017) και “NOW What ?!” (2013).

Για τρίτη φορά, οι Deep Purple ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον παραγωγό Bob Ezrin και μαζί δημιούργησαν το πιο πολύπλευρο album της καριέρας και της συνεργασίας τους με τον παραγωγό. Το LP «απλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις» χωρίς περιορισμούς, αφήνοντας τη δημιουργικότητά των Deep Purple, ελεύθερη.

Deep Purple - Man Alive

Back To Top