skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Deluxe – Forward

Οι Deluxe παρουσιάζουν το νέο τους single, “Forward”!

Τίτλος τραγουδιού“Forward

Καλλιτέχνης: Deluxe

Μουσική / Στίχοι: Deluxe

Εταιρεία: Nanana Production

Από το LP: “Boys & Girl”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 2 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Την τρίτη κατά σειρά, ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησαν οι Γάλλοι Deluxe στις 7 Ιουνίου της περασμένης χρονιάς κι αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διαδικασία προώθησής της. Για τον λόγο αυτό, στο προσκήνιο ήρθε το νέο single του ethnic συγκροτήματος, με τίτλο “Forward”, το οποίο βασίζεται στα mid-tempo, electro swing και funk ηχοχρώματα. Αυτή τη φορά, οι Deluxe επέλεξαν να τραγουδήσουν ξανά στα αγγλικά στοχεύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα πιο ευρύ κοινό.

Όσον αφορά τώρα την τελευταία τους δουλειά, αυτή έχει τίτλο “Boys & Girl” και μέσω αυτής το εξαμελές συγκρότημα κυκλοφόρησε 17 συνολικά τραγούδια. Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει τα singles “Egoraphobia”, “Boys & Girl”, “Get Down” και “I Love You”. Η Kaya και οι Pépé, Pietre, Lili Boy, Soubri και Kilo έχουν βρει τη συνταγή της επιτυχίας, ενώ η ιδιαίτερη μουσική τους πρόταση τους έχει κάνει αγαπητούς στο κοινό.

Αυτή την περίοδο, οι Deluxe βρίσκονται σε περιοδεία στην Ευρώπη, ενώ η Γαλλία έχει για ακόμη μία φορά την τιμητική της με ουκ ολίγες εμφανίσεις.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Deluxe - Forward

Back To Top