skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Demi Lovato – Anyone

Η Demi Lovato παρουσίασε το ολοκαίνουριο τραγούδι της, στην τελετή των βραβείων Grammy!

Τίτλος τραγουδιού“Anyone

Καλλιτέχνης: Demi Lovato

Μουσική / Στίχοι: Demi Lovato, Bibi Bourelly, Eyelar Mirzazadeh, Jay Moon, Sam Roman, Dayyon Alexander

Εταιρεία: IslandHollywood/Safehouse

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Πριν από λίγες μόνο ώρες πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις για τα φετινά βραβεία Grammy, όπου η Demi Lovato παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι της ζωντανά. Λίγο αργότερα μας κυκλοφόρησε και την studio έκδοση του νέου της τραγουδιού -που είναι και η πρώτη κυκλοφορία της μετά από ενάμισι χρόνο-, με τίτλο “Anyone”.

Το τραγούδι, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Lovato, γράφτηκε μερικές μέρες πριν από το πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Ιούλιο του 2018, και αναδεικνύει το αίσθημα της ανικανότητας καθώς αντιμετωπίζει τα βαθύτερα τρωτά σημεία της. Τους στίχους και τη μουσική του συνυπογράφουν οι: Bibi Bourelly, Eyelar Mirzazadeh, Jay Moon, Sam Roman, Dayyon Alexander και η ίδια η ερμηνεύτρια.

Στα Grammys, η Lovato ανέβηκε μόνη της στη σκηνή και χρειάστηκε να ξαναρχίσει την ερμηνεία της, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει, πνίγοντας ένα δάκρυ που κύλησε στο μάγουλο της από την έντονη φόρτιση της. Όταν η πιάνο-μπαλάντα τελείωσε, ένα μεγάλο μέρος του κοινού που βρισκόταν στο Staples Center σηκώθηκε όρθιο για να υποστηρίξει την pop star.

Demi Lovato - Anyone

Back To Top