skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Demi Lovato – Commander In Chief

Ακούστε το νέο τραγούδι της Demi Lovato με τίτλο “Commander In Chief “!

Τίτλος τραγουδιού: “Commander In Chief”

Καλλιτέχνης: Demi Lovato

Μουσική / Στίχοι: Demi Lovato, Finneas, Eren Cannata, Justin Tranter, Julia Michaels

Εταιρεία: Island Records/UMG

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Το πιο πρόσφατο single της Demi Lovato έχει τίτλο «Commander In Chief” και όπως υποδηλώνει, αναφέρεται στον Πρόεδρο των Η.Π.Α., Donald Trump. Η νέα pop μπαλάντα με τα χορωδιακά φωνητικά επαναλαμβάνει στους στίχους: «Αρχηγέ, ειλικρινά / αν έκανα τα πράγματα που κάνεις, δεν μπορούσα να κοιμηθώ». Αργότερα, προσθέτει, «Θα είμαστε στους δρόμους, ενώ θα πέφτεις».

«Παρακαλώ ενωθείτε μαζί μου και ψηφίστε στις φετινές εκλογές», έγραψε η Lovato σε δήλωση της προς τους θαυμαστές της, επισημαίνοντας τον ιστότοπο “I Will Vote”. Η Lovato δεν είναι η μόνη μουσικός που προτρέπει τους θαυμαστές να ψηφίσουν φέτος. Καλλιτέχνες όπως: Mariah Carey, Billie Eilish, David Byrne, Kamasi Washington, Will Butler, The Roots και πολλοί άλλοι προτρέπουν τον κόσμο να ψηφίσει για ένα καλύτερο αύριο.

Για τη συγγραφή του τραγουδιού η Lovato συνεργάστηκε με τους κορυφαίους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς Finneas (αδερφό της Billie Eilish), Julia Michaels, Justin Tranter ενώ τη συγγραφική ομάδα συμπληρώνουν ο συνθέτης και παραγωγός Eren Cannata.

Η Lovato θα παρουσιάσει το τραγούδι ζωντανά στην επερχόμενη τελετή των βραβείων Billboard Music Awards 2020.

Demi Lovato - Commander In Chief

Back To Top