skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Demi Lovato – Sorry Not Sorry

Ένα μήνυμα προς όλους τους haters!

Τίτλος τραγουδιού: “Sorry, Not Sorry

Καλλιτέχνης: Demi Lovato

Μουσική / Στίχοι: Zaire Koalo, Trevor Brown, Warren “Oak” Felder, Sean Douglas, Demi Lovato

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η 24χρονη star Demi Lovato επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο, μετά από ένε μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας. Η νεαρή τραγουδίστρια, μέσω των social media, δημοσίευσε διάφορα teasers, και μικρά video, στα οποία συνεργάζεται με τον Wiz Khalifa και την Paris Hilton.

Η αναμονή τελείωσε! Η Demi Lovato κυκλοφόρησε το νέο της single, που φέρει τον τίτλο “Sorry, Not Sorry“. Το εν λόγω τραγούδι είναι αποκλειστικά γραμμένο και “αφιερωμένο” σε όσους έχουν κατακριθεί και σε εκείνους που είναι πάντα αρνητικοί προς τους άλλους. Η Lovato, σε μια ανάρτησή της, έγραψε ότι με αυτό το τραγούδι θέλει όλους όσους το ακούσουν να σηκωθούν και να χορέψουν, με πρωτοφανή τρόπο.

Το “Sorry, Not Sorry” είναι σε στίχους των: Zaire Koalo, Trevor Brown, Warren “Oak” Felder, Sean Douglas και Demi Lovato. Το τελευταίο τραγούδι της νεαρής pop star είναι ο προπομπός της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως. Το single είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά “μουσικοπωλεία” και streaming εφαρμογές.

Demi Lovato - Sorry Not Sorry

Back To Top