skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Demi Lovato – Tell Me You Love Me

Η Demi Lovato μας συστήνει τον προ-πομπό του “Tell Me You Love Me” album της.

Τίτλος τραγουδιού“Tell Me You Love Me”

Καλλιτέχνης: Demi Lovato

Μουσική / Στίχοι: Kirby, Stint, John Hill, Demi Lovato

Από το album: “Tell Me You Love Me”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Πριν από λίγες ημέρες, η pop τραγουδίστρια έκλεισε τα 25 της χρόνια και η έκπληξη που μας επιφύλασσε αφορά ένα νέο της τραγούδι και το ομότιτλο του επερχόμενου και πολύ-αναμενόμενου album της «Tell Me You Love Me». Η Demi Lovato έχοντας στο ενεργητικό της ήδη πέντε studio albums κι ένα απόλυτα πιστό κοινό να την ακολουθεί θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της γενιάς της και για τον λόγο αυτό ο νέος της δίσκος δεν περιμένουμε να είναι κάτι λιγότερο από ακόμα μία επιτυχία.

Η επίσημη κυκλοφορία του «Tell Me You Love Me» έχει οριστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου και η διανομή αυτού θα πραγματοποιηθεί από τις δισκογραφικές εταιρείες Island Records, Safehouse και Hollywood Records. Η Lovato μας έχει παρουσιάσει ήδη το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο της και δεν είναι άλλο από το “Sorry Not Sorry”, το οποίο δίνει την σκυτάλη στο συναισθηματικά φορτισμένο κι ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι “Tell Me You Love Me”.

Στην μουσική και τους στίχους αυτού βρίσκει κανείς το όνομα της ίδιας της ερμηνεύτριας, αλλά και των Kirby, Stint και John Hill. Πρόκειται για το πρώτο προωθητικό τραγούδι και μέσα από αυτό η Lovato παρουσιάζεται πιο ευαίσθητη από ποτέ, αποζητώντας μία σταθερή σχέση συμβίωσης και αγάπης, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει τις δύσκολες μέρες.

Demi Lovato - Tell Me You Love Me

Back To Top