skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Demi Lovato – You Don’t Do It For Me Anymore

Τρίτο τραγούδι, με τίτλο “You Don’t Do It For Me Anymore“, από τον επερχόμενο δίσκο της Demi Lovato.

Τίτλος τραγουδιού: “You Don’t Do It For Me Anymore

Καλλιτέχνης: Demi Lovato

Μουσική / Στίχοι: Ashlyn Wilson/Gladius/Jonas Jeberg/Chloe Angelides

Από το album: “Tell Me You Love Me”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Tell Me You Love Me” είναι ο τίτλος του επερχόμενου δίσκου της Demi Lovato, ο οποίος επρόκειτο να γίνει διαθέσιμος στις 29 Σεπτεμβρίου από την Hollywood, Island και Safehouse Records. Το follow – up album του “Confident” θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, στην standard (12 τραγούδια), deluxe (15 τραγούδια) και Target exclusive (17 τραγούδια).

Η Αμερικανίδα star και συνεργάστηκε με διάφορους παραγωγούς για την ολοκλήρωση του πέμπτου δίσκου της. Οι συντελεστές που βοήθησαν στην επίτευξη αυτή είναι: Oak Felder, Stint, John Hill, Jonas Jeberg, Anton Kuhl, Jax Jones και Mark Ralph. Το lead single του album είναι το pop/ up – tempo “Sorry Not Sorry”, το οποίο κατάφερε να φτάσει στην 18η θέση στα charts του Billboard.

Εν αναμονή του δίσκου, η Lovato χάρισε στους θαυμαστές της το ομότιτλο τραγούδι στα τέλη Αυγούστου. Όσο πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία του “Tell Me You Love Me”, η νεαρή star αποφασίζει να δώσει άλλη μία μικρή γεύση από την νέα της δισκογραφική δουλειά.

You Don’t Do It For Me Anymore” είναι το δεύτερο countdown single της, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στις 8 Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω τραγούδι είναι μία δυναμική μπαλάντα, που επικεντρώνεται στα φωνητικά της Lovato και ερμηνεύει για μία τοξική σχέση που εν τέλει καταφέρνει να αποδεσμευτεί. Τους στίχους συνυπογράφουν οι Ashlyn Wilson, Gladius, Jonas Jeberg & Chloe Angelides.

Demi Lovato - You Don't Do It For Me Anymore

Back To Top