skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dennis Lloyd – Bottom Line

Ο Ισραηλινός τραγουδιστής, Dennis Lloyd, παρουσιάζει το νέο του single, “Bottom Line”, από το επερχόμενο LP του!

Τίτλος τραγουδιού“Bottom Line”

Καλλιτέχνης: Dennis Lloyd

Μουσική / Στίχοι: Dennis Lloyd, Anthony Rossomando

Εταιρεία: Arista Records

Από το LP: “Some Days”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του πρώτου του studio album, ο Ισραηλινός τραγουδιστής της indie-pop σκηνής, Dennis Lloyd, παρουσιάζει ένα νέο του single. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Bottom Line”, το οποίο αποτελεί μία mid-tempo δημιουργία βασισμένη στο γνώριμο, μουσικό ύφος του καλλιτέχνη, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή του ίδιου σε συνεργασία με τον Anthony Rossomando.

Μέσα από το “Bottom Line”, ο Lloyd δοκιμάζει μία εναλλακτική ψυχοθεραπεία, αναζητώντας την κατακλείδα σε όλα όσα τον απασχολούν. Η μουσική εναρμονίζεται με τη θεματική του τραγουδιού κι ο ίδιος προμηνύει όμορφες μουσικές για το μέλλον.

Το “Bottom Line” κυκλοφόρησε ως το follow-up του “The Way”, ενώ και τα δύο περιλαμβάνονται στην tracklist του επερχόμενου LP του, με τίτλο “Some Days”. Το album πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου και μέσω της Arista Records, ο 28χρονος καλλιτέχνης θα μάς συστήσει τα συνολικά 14 τραγούδια του. Στην παραγωγή του δίσκου πέρα από τον Lloyd θα συναντήσουμε τον Kygo και τον Phil Cook.

Dennis Lloyd - Bottom Line

Back To Top