skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dennis Lloyd – The Way

Το νέο του single κυκλοφόρησε ο Dennis Lloyd με τίτλο “The Way”.

Τίτλος τραγουδιού: “The Way

Καλλιτέχνης: Dennis Lloyd

Μουσική / Στίχοι: Dennis Lloyd, Kygo

Εταιρεία: Arista Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Ο Ισραηλινός τραγουδιστής Nir Tibor ή όπως θέλει καλλιτεχνικά να αποκαλείται, Dennis Lloyd, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι από το ομότιτλο album “The Way”. Ο ίδιος πάλι είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 2016 με το τραγούδι “Nevermind”.

Επιλέγει μουσικές που είναι κυρίως στο φάσμα του R&B, της reggae και της synth-pop σκηνής. Το μαγικό στο ολοκαίνουργιο αυτό single είναι πως δημιουργήθηκε θα λέγαμε σε δύο ταχύτητες της πραγματικότητας. Η μία ήταν μέσα στο πολυτελές στούντιο του Kygo στο Las Vegas σε μια συνεδρίαση που είχαν μαζί. Αντίθετα, η άλλη ήταν λίγες ημέρες αργότερα μέσα σε μια ζούγκλα, ενώ εξερευνούσε την έρημο.

Θα έλεγε κανείς ότι μιλάμε για δύο διαφορετικές οντότητες και όχι για τον ίδιο άνθρωπο. Κάπως υπερφυσικό, όμως για εκείνον μόνο έμπνευση αποδείχτηκε. Ένα καλοκαιρινό διαμάντι, μια αναζήτηση των καλλιτεχνών ανάμεσα στην επιτυχία και την απλότητα.

Ίσως άλλη μια επιτυχία του που θα σπάσει τα παγκόσμια όρια και θα ξεπεράσει τις εκατομμύρια ροές του που είχε μέχρι τώρα στο Spotify.

Εύα Σκαπετουλιά

Dennis Lloyd - The Way

Back To Top