skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dennis Lloyd – Today, Tomorrow

Ο Dennis Lloyd μας συστήνει το νέο του single, “Today, Tomorrow”!

Τίτλος τραγουδιού: “Today, Tomorrow

Καλλιτέχνης: Dennis Lloyd

Μουσική / Στίχοι: Nir Tibor, Robin Stjernberg, Sandro Cavazza

Εταιρεία: Dennis Lloyd

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Ιανoυαρίου 2023

Art-Cover:

“Γεια σε όλους, αν διαβάζετε αυτό απλώς να ξέρετε ότι εκτιμώ την υποστήριξή σας στο ταξίδι μου. Αποφάσισα να επιστρέψω στα βασικά και να κυκλοφορήσω μουσική μόνος μου. Αν σας αρέσει αυτό το τραγούδι, στείλτε το σε κάποιον που αγαπάτε και βοηθήστε στη διάδοση του.”

Με αυτά τα λόγια μας σύστησε ο Dennis Lloyd το νέο του single, “Today, Tomorrow”, το οποίο αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα μέσω της οποίας απευθύνεται στο υποκείμενο που τον ενδιαφέρει με τους πιο σπαρακτικούς στίχους. Δηλώνοντας απόλυτη αφοσίωση και διαθέτοντας τον εαυτό του στο 100%, ο Lloyd παρουσιάζει ίσως το πιο προσωπικό του single ως τώρα. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Nir Tibor, Robin Stjernberg και Sandro Cavazza.

Τον Ιούλιο του 2021, ο Dennis Lloyd κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του album, “Some Days” μέσω της Arista Records και σε σύντομο, χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει ως τη θέση Νο.38 των album charts της Ελβετίας. Το 2022 ήταν μία κενή μουσικά χρονιά για τον καλλιτέχνη, ωστόσο με την έναρξη του 2023 αποζημίωσε τους θαυμαστές του με το “Today, Tomorrow”.

Dennis Lloyd - Today, Tomorrow

Back To Top