skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Depeche Mode – My Cosmos Is Mine

Οι Depeche Mode μάς δίνουν ακόμη μία “γεύση” από το επερχόμενο album τους με το τραγούδι “My Cosmos Is Mine”!

Τίτλος τραγουδιού: “My Cosmos Is Mine

Καλλιτέχνης: Depeche Mode

Μουσική / Στίχοι: Martin Gore

Εταιρεία: Columbia

Από το LP: “Memento Mori”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Μαρτίου 2023

Art-cover:

Οι Depeche Mode όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά η μουσική που κυκλοφορούν θυμίζει αρκετά τις “καλές ημέρες” τους. Έπειτα, λοιπόν, από το lead single του επερχόμενου studio album τους “Ghosts Again” ήρθε η ώρα να ακούσουμε ένα νέο τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “My Cosmos Is Mine”, το οποίο βασίζεται στα γνώριμα, μουσικά ηχοχρώματα του συγκροτήματος, τις synth-pop, electronic κι alternative rock αναφορές. Το τραγούδι υπογράφει ο frontman των Depeche Mode, Martin Gore.

Στις 24 Μαρτίου, λοιπόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 15ο studio album του συγκροτήματος ακολουθώντας τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους Andy Fletcher πέρυσι και θα υποστηριχθεί από μια παγκόσμια περιοδεία, που θα ξεκινήσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Για το “Momento Mori”, όπως είναι ο τίτλος του album, ο Dave λέει: “Ήταν μια πραγματικά ευχάριστη διαδικασία, η δημιουργία αυτού του δίσκου με τον Martin και τον James Ford και τη Marta Salogni.” Συμπληρωματικά αναφέρει: “Φτιάχνουμε μουσική και παίζουμε μουσική για εσάς, ελπίζουμε να φέρουμε μια αίσθηση χαράς και συντροφικότητας με τον δικό μας μικρό τρόπο, σε έναν κόσμο που φαίνεται να βρίσκεται συνεχώς σε κάποιο είδος αναταραχής.”

Depeche Mode - My Cosmos Is Mine

Back To Top