skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dimitri Vegas & Like Mike, DVBBS & Roy Woods – Too Much

Ακούστε το νέο τραγούδι των Dimitri Vegas & Like Mike σε συνεργασία με τους DVBBS και Roy Woods, “Too Much”

Τίτλος τραγουδιού“Too Much

Καλλιτέχνης: Dimitri Vegas & Like Mike, DVBBS & Roy Woods

Μουσική/Στίχοι: Dimitri & Michael Thivaios, Denzel Spencer, Christopher van den Hoef, Alexander van den Hoef

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Μετά από πολύ καιρό στο studio, οι Dimitri Vegas & Like Mike παρουσιάζουν το νέο τους single “Too Much” με το duo από τον Καναδά DVBBS και τον υπογεγραμμένο στην δισκογραφική του Drake καλλιτέχνη, Roy Woods.

Ο συνδυασμός των Dimitri & Mike με τους DVBBS έχει δημιουργήσει ένα τέλειο τραγούδι για τον Καναδό τραγουδιστή/τραγουδοποιό Roy Woods, που έρχεται για να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Με διθυραμβικές κριτικές από το NME, o Woods αποθεώνει το track με την χαρακτηριστική R&B ερμηνεία του επηρεασμένη από deep house ήχους.

Το duo από το Βέλγιο, Dimitri Vegas & Like Mike συνεχίζει να αγγίζει με την μουσική του τον κόσμο παγκοσμίως, με την πιο πρόσφατη εμφάνιση τους να είναι στο διαδικτυακό dance event της χρονιάςTomorrowland’s New Year’s Eve digital festival. Έχοντας αναδειχθεί δύο φορές ως No1 DJs του κόσμου, το duo έχει χτίσει έναν εντυπωσιακό κατάλογο τις τελευταίες δεκαετίες. Συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Snoop Dogg, o Wiz KhalifaNe-Yo, η Paris Hilton και ο Hans Zimmer έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού καθώς singles τους, όπως το “Instagram” με τον David Guetta, τους Afro Bros, τον Daddy Yankee και την Natti Natasha μετράνε

πάνω από 220 εκατομμύρια streams στο Spotify. To 2020 το duo κυκλοφόρησε το τραγούδι “Do It” με την Μεξικανή influencer Kimberley Loaiza και τον παραγωγό Aztec και συγκέντρωσαν 40 εκατομμύρια views στο Tik Tok μέσα σε μόλις 24 ώρες. Σήμερα το track έχει φτάσει τα 235 εκατομμύρια views στην πλατφόρμα.

Το “Too Much” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Δ.Τ.

Dimitri Vegas & Like Mike, DVBBS & Roy Woods - Too Much

Back To Top