skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dixie Chicks – Julianna Calm Down

Οι Dixie Chicks είναι και πάλι εδώ με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Julianna Calm Down”!

Τίτλος τραγουδιού“Julianna Calm Down

Καλλιτέχνης: Dixie Chicks

Μουσική / Στίχοι: Natalie Maines, Martie Maguire, Emily Strayer, Jack Antonoff

Σκηνοθεσία: Seanne Farmer

Εταιρεία: Columbia Records/Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Οι Dixie Chicks ανέβαλαν το come-back-album τους με τίτλο “Gaslighter”, το οποίο αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου, ωστόσο το θρυλικό country trio, εξακολουθεί να μοιράζεται με το κοινό νέα μουσική από το LP αυτό κι έτσι έχουμε πλέον διαθέσιμο ένα νέο τραγούδι με τίτλο, «Julianna Calm Down», το οποίο έκανε πρεμιέρα μέσα από το IGTV του συγκροτήματος.

Σε παραγωγή του Jack Antonoff, το τραγούδι είναι ένα μήνυμα προς τις νεαρές γυναίκες (ο τίτλος του είναι εμπνευσμένος από την κόρη της Emily Strayer) σχετικά με το πώς μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους όταν βρίσκονται σε δύσκολες σχέσεις.

Οι Dixie Chicks κυκλοφόρησαν το πρώτο single που είναι και το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι, «Gaslighter» τον περασμένο μήνα. Το τραγούδι, και μεγάλο μέρος του album, αναφέρονται στο πρόσφατο διαζύγιο της τραγουδίστριας τους Natalie Maines από τον ηθοποιό Adrian Pasdar. Το “Gaslighter” θα είναι το πρώτο album με πρωτότυπο υλικό από το συγκρότημα μετά από το “Taking the Long Way” του 2006, για το οποίο το συγκρότημα κέρδισε πέντε βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου του album της χρονιάς.

Dixie Chicks - Julianna Calm Down

Back To Top