skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Duff McKagan – Chip Away

Ο Duff McKagan των Guns N’ Roses κυκλοφόρησε το νέο του solo single με τίτλο, “Chip Away”.

Τίτλος τραγουδιού: “Chip Away”

Καλλιτέχνης: Duff McKagan 

Μουσική / Στίχοι: Duff McKagan

Εταιρεία: Pimp Music/Downtown Music Publishing

Από το LP: “Tenderness”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 31 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο μπασίστας και τραγουδιστής των Guns N’ Roses, Duff McKagan χάρισε στους fans την πρώτη ματιά από το επερχόμενο solo album του, με την κυκλοφορία του πρόσφατου single του με τίτλο, “Tenderness”. Πριν από λίγες ώρες έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα δείγμα από την νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που θα φέρει για τίτλο εκείνον του προαναφερθέντος single. Το νέο τραγούδι του έχει τίτλο “Chip Away” και κινείται σε πιο country ρυθμούς! 

Το νέο album του McKagan δημιουργήθηκε από τον Shooter Jennings, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον McKagan και επί σκηνής σε μερικές από τις ήδη προγραμματισμένες solo συναυλίες του, μέσα στον Μάιο.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα προωθήσει το Tenderness” -την “μουσική συνέχεια” του βιβλίου του 2015, “How to Be a Man (And Other Illusions)”-  με περισσότερα τραγούδια μέχρι τις 31 Μαΐου, ημερομηνία που αναμένεται να πιάσουμε στα χέρια μας τον ίδιο το δίσκο! Παράλληλα οι φήμες για την επανένωση των θρυλικών Guns N’Roses για την ηχογράφηση ενός ολοκαίνουριου album, όλο και φουντώνουν, με δηλώσεις από τα μέλη του group να επιβεβαιώνουν την δισκογραφική τους επάνοδό, χωρίς ωστόσο να μοιράζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή. 

Duff McΚagan - Chip Away

Back To Top