skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Duffy – Something Beautiful

Ένα απροσδόκητο “δωράκι” από την Duffy!

Τίτλος τραγουδιού: “Something Beautiful”

Καλλιτέχνης: Duffy

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Duffy

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της pop, Duffy συγκλόνισε τον κόσμο πριν από λίγες εβδομάδες, με τις αποκαλύψεις που έκανε μέσα από post της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της, σχετικά με τους πραγματικούς λόγους της απόσυρσης της από τα μουσικά δρώμενα. Πριν λίγο καιρό ανάρτησε ένα hashtag που έγραφε απλά #2020, υπονοώντας ίσως το μεγάλο της comeback στη μουσική μέσα στη χρονιά. Αυτή η επιστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη, με ασυνήθιστο τρόπο.

Η Duffy με ένα άλλο μήνυμα της στο Instagram, απευθύνθηκε στην ραδιοφωνική παραγωγό του BBC, Jo Whiley. Το μήνυμα υπονοούσε ότι η Duffy της είχε στείλει ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Something Beautiful”, μάλιστα χωρίς να το ξέρει η εταιρεία της: “Είναι κάτι για σας να παίζετε για τον κόσμο από το ραδιόφωνο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αν σας αρέσει το τραγούδι φυσικά. Αν σας ανεβάζει πνευματικά”. Το σημείωμα συνεχίζει: “Δεν σκοπεύω να το κυκλοφορήσω, σκέφτηκα ότι κάτι μικρό μπορεί να είναι ωραίο για τους ανθρώπους, αν είναι στο σπίτι, σε καραντίνα”.

Η Whiley πράγματι έπαιξε το “Something Beautiful” στο BBC Radio 2. Πρόκειται για μια minimal, soulful μπαλάντα που πραγματικά έρχεται σαν βάλσαμο σε αυτές τις παράξενες εποχές.

Duffy - Something Beautiful

Back To Top