skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Duncan Laurence – Love Don’t Hate It

Ο Duncan Laurence επιστρέφει με το πρώτο νέο τραγούδι του, μετά το “Arcade” που τον έφερε στην πρώτη θέση της φετινής Eurovision!

Τίτλος τραγουδιού: “Love Don’t Hate It”

Καλλιτέχνης: Duncan Laurence

Μουσική / Στίχοι: Samuel Gerongco, Robert Gerongco, Duncan Laurence, Sam Farrar, Michelle Buzz

Εταιρεία: Spark Records/Universal

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Το “Love Don’t Hate It” είναι το επίσημο δεύτερο single του Duncan Laurence και ο διάδοχος του τραγουδιού “Arcade” που κέρδισε την πρώτη θέση στο φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Το τραγούδι γράφτηκε σε μια συγγραφική κατασκήνωση στο Λος Άντζελες, όπου ο Duncan έγραψε το τραγούδι μαζί με τον Sam Farrar, την Michelle Buzz και τον καναδικό duo μουσικών παραγωγών Kuya, που αποτελείται από τον Samuel Gerongco και τον Robert Gerongco. Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο Tofer Brown.

Στο “Love Don’t Hate It”, ο Laurence τραγουδά για τις κακουχίες σε μια σχέση. Δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Laurence είχε χωρίσει με τον φίλο του. Σε συνέντευξή του, αποκάλυψε: “Η Eurovision και τα πάντα γύρω από αυτή έχουν γυρίσει τη ζωή μου ανάποδα, αλλά δεν θα πω ότι ήταν η αιτία του χωρισμού μας, αλλά νομίζω ότι έχει επιταχύνει τα πράγματα. Η ουσία είναι ότι είδαμε ο ένας τον άλλον περισσότερο ως φίλους παρά σαν αγαπημένους. Σε κάποιο σημείο, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με αυτό. Στη συνέχεια, είπαμε ο ένας στον άλλο: “Δεν λειτουργεί πια””.

Duncan Laurence - Love Don't Hate It

Back To Top