skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Echosmith – Dear World

Το νέο τραγούδι των Echosmith είναι εδώ για να το απολαύσουμε!

Τίτλος τραγουδιού“Dear World”

Καλλιτέχνης: Echosmith

Μουσική / Στίχοι: Echosmith, Jon Forman, Jeffery David

Από το album: “Inside a Dream”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μία δόση νοσταλγίας έχουν τα περισσότερα τραγούδια του συγκροτήματος από την Αυστραλία και όπως τα προηγούμενα , έτσι και το ολοκαίνουριο “Dear World” είναι εδώ για να μας ταξιδέψει. Τα αδέρφια Sierota –Sydney, Noah και Graham- μπορεί να έμειναν λίγο πίσω σχετικά με την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου του, ωστόσο το νέο τους τραγούδι ήρθε για να μας αποζημιώσει.

Για μία μελωδική και μελαγχολική μπαλάντα πρόκειται αυτή τη φορά, με τους Echosmith να τραγουδούν για τον “κόσμο” και για τον τρόπο που τα γεγονότα παρουσιάζονται μπροστά μας, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν όλα όσα ζούμε είναι αυτά που περιμέναμε. Το “Dear World” πήρε την σκυτάλη από τα προηγούμενα Goodbye και Future Me, me του τελευταίου το video clip να αποτελεί ένα είδος “οικογενειακής επιχείρησης”.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στο United Recorders (Ocean Way), στον ίδιο χώρο που έχουν ηχογραφήσει στο παρελθόν οι Radiohead και οι Fleetwood Mac, ενώ η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των ίδιων των Echosmith, σε συνεργασία με τους Jon Forman και Jeffery David.

Echosmith - Dear World

Back To Top