skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ed Sheeran – A Beautiful Game (from “Ted Lasso” OST)

Ακούστε μία ακόμη μουσική προσθήκη από το soundtrack της σειράς “Ted Lasso”, αυτή τη φορά από τον Ed Sheeran!

Τίτλος τραγουδιού“A Beautiful Game”

Καλλιτέχνης: Ed Sheeran

Μουσική / Στίχοι: Ed Sheeran, Foy Vance, Max Martin

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το OST: “Ted Lasso”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν της σειράς “Ted Lasso” έφτασε με την υποκείμενη αίσθηση ότι κανείς δεν ξέρει πώς να το ολοκληρώσει. Πώς προετοιμάζεται κάποιος να αποχαιρετήσει ένα αξιαγάπητο cast που έχει περάσει τρεις σεζόν με ειλικρίνεια υπέρ της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, αλλά έχει ακόμα λίγη δουλειά να κάνει; Εδώ μπαίνει ο Ed Sheeran. Για το φινάλε της σειράς, που κυκλοφορεί σήμερα, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός βοήθησε τον “Ted Lasso” να αποχαιρετήσει προς το παρόν με το αρχικό τραγούδι “A Beautiful Game”.

Ο Sheeran ανακοίνωσε το “A Beautiful Game” μόλις μία ημέρα πριν από την προβολή του τελικού επεισοδίου, αλλά ήταν στα σκαριά για πάνω από ένα χρόνο. “Ηχογράφησα τραγούδια του ενώ ήμουν σε περιοδεία χρησιμοποιώντας κόσμο από τα γήπεδα που έπαιζα και είμαι σούπερ, σούπερ, σούπερ περήφανος για αυτό”, μοιράστηκε ο Sheeran σε ένα video στο Instagram. “Λατρεύω το show. Μου άρεσε να δουλεύω πάνω σε αυτό το τραγούδι. Ελπίζω να το απολαύσετε — λίγο διασκεδαστικό. Ποδόσφαιρο!”

Η κυκλοφορία του Sheeran σηματοδοτεί μια από τις μοναδικές, αληθινές, σημαντικές μουσικές στιγμές του “Ted Lasso”, που πιθανώς θα μπορούσε να είχε ξεφύγει με την εισαγωγή μιας μουσικής δημιουργίας

αλά “Glee” σε κάθε επεισόδιο. Ευτυχώς, δεν έγινε. Νωρίτερα στη σεζόν, ένα επεισόδιο περιλάμβανε τη διασκευή του “Home” των The Wiz από την Brandi Carlile.

Ed Sheeran - A Beautiful Game (from “Ted Lasso” OST)

Back To Top