skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Elias – Hope

Η “ελπίδα” πεθαίνει πάντα τελευταία.

Τίτλος τραγουδιού: “Hope

Καλλιτέχνης: Elias

Μουσική / Στίχοι: Elias/Andreas Söderlund/Sandro Cavazza

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 19 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Ο νεαρός Elias είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης από τη Σουηδία, ο οποίος έχει ξεκινήσει να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στη Σκανδιναβία και όχι μόνο. Το ντεμπούτο του έγινε με το “Revolution”, ένα τραγούδι στο οποίο χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα να καταλάβεις το ταλέντο του Elias.

Στη συνέχεια, ο Σουηδός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το “Green Eyes” που συμπεριλαμβάνεται στο EPWarcry”, αλλά και τα “Down ‘N Out” και “Makin’ Me Happy”, τα οποία ήταν οι προπομποί του δεύτερου μουσικού project του. Ο Elias υπογράφει το χρυσό συμβόλαιο με τη Warner Music Group για τα εν λόγω EPs, αλλά και για την μετέπειτα μουσική του πορεία.

Ένα εξάμηνο μετά, ο Elias επιστρέφει στο προσκήνιο και συστήνει τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Υπό τη στέγη της Warner Music Group, έγινε διαθέσιμο στις 19 Ιουνίου το νέο του single, με τίτλο “Hope”. Το εν λόγω συναισθηματικό – deeply τραγούδι, είναι η πρώτη φετινή κυκλοφορία του καλλιτέχνη. Οι στίχοι του “Hope” είναι δημιούργημα συνεργασίας των Elias, Andreas Söderlund και Sandro Cavazza.

Elias - Hope

Back To Top