skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ella Poletti – Bones

Γνωρίστε την εκπληκτική Ella Poletti μέσα από το ντεμπούτο single της “Bones”!

Τίτλος τραγουδιού“Bones”

Καλλιτέχνης: Ella Poletti

Μουσική / Στίχοι: Bastien, Ella Poletti

Εταιρεία: Ella Poletti

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

To αναδυόμενο αστέρι Ella Poletti, έγινε γνωστή για τις διασκευές της με τις οποίες κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο streams και τώρα είναι έτοιμη να πάρει τον πλήρη έλεγχο της καριέρας της με το εντυπωσιακό της δισκογραφικό ντεμπούτο. Μετά από τη συνεργασία της στο “What To Do” με τον DJ, Out There, η Ella εμφανίζεται τώρα ως ανεξάρτητη καλλιτέχνης με το τραγούδι “Bones”.

Το “Bones” βυθίζεται στη σκοτεινή μουσικότητα της Ella και μας φέρνει μια ψύχραιμη αφήγηση μιας δύσκολης σχέσης ανάμεσα σε δύο εραστές που ανακαλύπτουν τα σκαμπανεβάσματα τους, καθώς ο ένας προσπαθεί να πολεμήσει ενάντια στις σφοδρές επιθυμίες του άλλου του μισού. Συνεχίζοντας θα διηγηθεί τον επιζήμιο και αναπόφευκτο χωρισμό τους, θεωρεί τελικά ότι είναι καιρός να προχωρήσουν μπροστά. Η Ella βάζει την καρδιά της σε κάθε νότα ανάμεσα σε μια συναρπαστική παραγωγή, αποδεικνύοντας την τεράστια ευελιξία της ως τραγουδοποιός.

Η Ella Poletti εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μουσικά δρώμενα, κερδίζοντας πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές και 227K ακόλουθους σε όλο το YouTube και στο Musical.ly, ξεκινώντας την σταδιοδρομία της, όπως λίγες έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύρια streams σε λιγότερο από ένα χρόνο και έχει τραβήξει τα βλέμματα με διασκευές όπως εκείνη στο “Mercy” του Shawn Mendes και του του “More Than You Know” του Axwell Ingrosso. Μετακομίζοντας στο L.A. για να κυνηγήσει τα όνειρά της, η Ella βρέθηκε άστεγη, ενώ ταυτόχρονα η διασκευή του “Mercy” επιλέχτηκε από το MTV τρεις φορές στο πλαίσιο της εκστρατείας “Cover of the Month”.

Ella Poletti - Bones

Back To Top