skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Elle King – Good Thing Gone

Η Elle King κυκλοφόρησε το επόμενο single της “Good Thing Gone”, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο album της.

Τίτλος τραγουδιού“Good Thing Gone”

Καλλιτέχνης: Elle King

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “Shake The Spirit”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα Elle King έχει ξεκινήσει να δρομολογεί τη μεγάλη της επιστροφή, μετά την επιτυχία που γνώρισε το προηγούμενο album της, λόγω του lead single “Ex’s and Oh’s”, το οποίο καρφιτσώθηκε στην κορυφή των Αμερικάνικων charts. Έπειτα από 4 χρόνια περίπου, η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα πρόκειται να συστήσει την επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Το follow-up του “Love Stuff” θα φέρει τον τίτλο “Shake The Spirit”, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 19 Οκτωβρίου υπό τη δισκογραφική στέγη της RCA Records. Η King έχει ήδη δώσει μία γεύση από το ύφος του επερχόμενου project της, με τον προπομπό του “Shame”. Όσο πλησιάζει ο καιρός, τόσο περισσότερη ανυπομονησία υπάρχει για το τι θα επακολουθήσει.

Έτσι, λοιπόν, η Elle King για να ‘γλυκάνει’ την αναμονή έδωσε στους θαυμαστές της το επόμενο single της. Το “Good Thing Gone” είναι μία μπαλάντα που έχει αρκετές επιρροές από την country μουσική με αρκετά soul και vintage στοιχεία. Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως το επερχόμενο album της τη βοήθησε όχι μόνο να αλλάξει τη ζωή της ριζικά, αλλά να τη σώσει κυριολεκτικά.

Elle King – Good Thing Gone

Back To Top