skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ellie Goulding – By The End Of The Night

Η Ellie Goulding κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single της “By The End Of The Night”!

Τίτλος τραγουδιού: “By The End Of The Night”

Καλλιτέχνης: Ellie Goulding

Μουσική/Στίχοι: Ellie Goulding, Stephen Kozmeniuk, Trey Campbell

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: “Higher Than Heaven”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Η Ellie Goulding κυκλοφόρησε το νέο της single “By the End of the Night”. Το πολυαναμενόμενο πέμπτο studio album της “Higher Than Heaven” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου. Το “By the End of the Night” ακολουθεί την πρόσφατη κυκλοφορία του trance banger “Miracle” με τον Calvin Harris – το οποίο μπήκε στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου στο Νο. 3 και έχει συναντήσει τεράστια ανταπόκριση από θαυμαστές και κριτικούς.

Μιλώντας για το τραγούδι, η Ellie λέει: “Νιώθω ότι όλοι έχουμε περάσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, ακόμα επεξεργαζόμαστε τα πάντα. Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά νιώθω ότι χρειαζόμαστε μουσική που μας ανεβάζει και μας κάνει να νιώθουμε καλά και αυτό ακριβώς νιώθω για το ‘By The End Of The Night’. Μου δίνει μια αίσθηση ευφορίας, αισθησιακής απόδρασης, σαν να βρίσκομαι σε μια πίστα σε έναν άλλο πλανήτη…κάτι που ήταν σίγουρα ελκυστικό στα τέλη της δεκαετίας του ’80… από όπου θα μπορούσε εύκολα να βγει αυτό το κομμάτι!”

Για το επερχόμενο LP επιστρατεύει μερικούς από τους καλύτερους της pop μουσικής, όπως οι Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) και Andrew Wells (Halsey, Yungblud), με τον τελικό δίσκο να βλέπει την Ellie να κάνει τη δική της στροφή στη σύγχρονη pop. Το “Higher Than Heaven” είναι γεμάτο με επιτυχίες που βλέπουν τα φωνητικά της να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ellie Goulding - By The End Of The Night

Back To Top