skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ellie Goulding – O Holy Night

H Ellie Goulding σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διασκευή!

Τίτλος τραγουδιού“O Holy Night”

Καλλιτέχνης: Ellie Goulding

Μουσική / Στίχοι: Adolphe Adam

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Εν όψη της εορταστικής περιόδου δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που μας έχουν παρουσιάσει τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και προσπαθούν να μας βάλουν όσο το δυνατόν συντομότερα στο κλίμα! Πολλοί ίσως να επιχειρούν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα γράφοντας ολοκαίνουριες συνθέσεις, η Ellie Goulding, ωστόσο επιμένει στα κλασσικά!

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να διασκευάσει το “O Holy Night” και μας παρουσιάζει μια γλυκιά, σχεδόν “εύθραυστη” εκτέλεση του που μπορεί να μαγέψει ακόμα κι αυτούς που απεχθάνονται τις ημέρες αυτές και να τους προσφέρει ένα -γεμάτο κατάνυξη- τρίλεπτο.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single που μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσα από κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής!

Το “O Holy Night” (στα γαλλικά: “Cantique de Noël”) είναι από τα πιο γνωστά κάλαντα του δυτικού πολιτισμού που συνέθεσε ο Adolphe Adam το 1847 και βασίζεται στους στίχους του γαλλικού ποιήματος «Minuit, chrétiens» (“Μεσάνυχτα, οι Χριστιανοί”) που έγραψε ένας έμπορος κρασιού και ποιητής, εν ονόματι Placide Cappeau (1808 -1877).

Ellie Goulding – O Holy Night

Back To Top