skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Elvis Costello – I’ll Still Love You

Ο Elvis Costello μελοποιεί Johnny Cash με μία ‘πλούσια’ ενορχήστρωση και ο λόγος γίνεται για το ποίημα “I’ll Still Love You”!

Τίτλος τραγουδιού“I’ll Still Love You”

Καλλιτέχνης: Elvis Costello

Μουσική / Στίχοι: Johnny Cash / Elvis Costello

Από το album: “Johnny Cash: Forever Words”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Johnny Cash και η μουσική του παρακαταθήκη έχουν μείνει στην ιστορία και παρά τα 15 χρόνια απουσίας του, η φωνή του πάντοτε θα συντροφεύει τις πιο μοναχικές στιγμές μας. Για τον λόγο αυτό και πολλούς ακόμα, πληθώρα καλλιτεχνών συνδράμουν στην δημιουργία ενός album αφιερωμένο στον θρυλικό καλλιτέχνη. Ποιήματα του Johnny Cash αποκτούν τη δική τους, ξεχωριστή μελωδία μέσα από φωνές που επίσης έχουν ‘γράψει’ τη δική τους ιστορία στο χρόνο. Ο δίσκος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ‘πολυ-αναμενόμενος’ θα έρθει κοντά μας στις 6 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε και θα φέρει ως τίτλο “Johnny Cash: Forever Words”.

Τα ποιήματα για αρκετό κόσμο είναι η αντανάκλαση από ένα κομμάτι της ψυχής τους. Η σημασία που μπορεί να αποκτήσουν επομένως με μερικές νότες τριγύρω τους είναι μεγάλη. Ο Elvis Costello είναι ένας από τους πολλούς και ξεχωριστούς συμμετέχοντες του εν λόγω δίσκου και το ποίημα το οποίο μελοποιεί είναι το “I’ll Still Love You”. Μία γλυκιά, αλλά επιβλητική μελωδία ‘ντύνει’ το ποίημα που μας γεμίζει αγάπη και γαλήνη. Από την δική του την πλευρά, ο Costello αναφέρει για το συγκεκριμένο: “Ήξερα εξαρχής πως δεν θα παιζόταν. Θα μπορούσες να ακούσεις την λυρική φωνή του (Cash) στους περισσότερους από τους στίχους της σελίδας, αλλά όχι σε αυτό. Έτσι μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον. Άκουσα κάτι τελείως διαφορετικό”.

Στο συγκεκριμένο album συναντάμε καλλιτέχνες, όπως οι Chris Cornell, Kacey Musgraves, Willie Nelson, Brad Paisley, Jewel, John Mellencamp και άλλους με αξιοσημείωτη πορεία στη μουσική.

Elvis Costello - I’ll Still Love You

Back To Top