skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Elvis Costello & The Imposters – Suspect My Tears

Ο Elvis Costello μαζί με τους The Imposters, κυκλοφορούν ένα ακόμα single τους από τον αναμενόμενο, νέο δίσκο τους!

Τίτλοι τραγουδιών: “Suspect My Tears”

Καλλιτέχνης: Elvis Costello & The Imposters

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Concord Records

Από το LP: “Look Now”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Μετά από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο Elvis Costello επανενώθηκε με το συγκρότημά του, τους The Imposters για να γοητεύσει ξανά τους οπαδούς του. Περιγράφει μάλιστα το νέο τους album με τίτλο “Look Now” ως μια αναζήτηση για να βρει ένα συνδυασμό μεταξύ του ήχου του θρυλικού δίσκου τους, “Imperial Bedroom” (1982) και του συναισθήματος του “Painted from Memory” (1998).

Το “Wise Up Ghost and Other Songs” του 2013 ήταν το τελευταίο album που κυκλοφόρησε ο Costello. Πέντε χρόνια μετά θέλησε να δώσει κάτι πιο ιδιαίτερο στο κοινό κι έτσι η συνοδεία από τους The Imposters, φάνταζε άκρως δελεαστική. Πράγματι, τα δύο πρώτα singles αυτού του νέου δίσκου (“Under Lime” και “Unwanted Number”) κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και αποδεικνύουν πως έκανε μια σωστή σκέψη.

Τώρα η συνέχεια έρχεται με το single, “Suspect My Tears” και είναι κι αυτό εντελώς διαφορετικό, αλλά αντικατοπτρίζει επίσης την ποικιλομορφία του έμπειρου και ευέλικτου τραγουδοποιού. To “Look Now” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου από την Concord Records.

Elvis Costello & The Imposters - Suspect My Tears

Back To Top