skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Emeli Sandé – For Once In My Life (from “Four Weddings And A Funeral” O.S.T.)

H Emeli Sandé συμμετέχει στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς “Four Weddings And A Funeral” με το τραγούδι “For Once In My Life”!

Τίτλος τραγουδιού“For Once In My Life”

Καλλιτέχνης: Emeli Sandé

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Virgin Records

Από το O.S.T.: “Four Weddings And A Funeral”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Μία μεταφορά της ρομαντικής κωμωδίας “Four Weddings And A Funeral” πραγματοποιεί το συνδρομητικό κανάλι Hulu της Αγγλίας! Ο πολυ-βραβευμένη ταινία (17 συνολικά βραβεία – ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τέσσερα Bafta Awards και μία Χρυσή Σφαίρα που απονεμήθηκε στον Hugh Grant στην κατηγορία “Best Actor – Musical or Comedy”) του 1994 με πρωταγωνιστές τους Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, James Fleet, Simon Callow, John Hannah, Charlotte Coleman, David Bower, Corin Redgrave και Rowan Atkinson, επιστρέφει στο προσκήνιο 25 χρόνια μετά την πρωτότυπη κυκλοφορίας της σε τηλεοπτική σειρά. Οι δημιουργοί της σειράς Mindy Kaling, Matt Warburton και Tracey Wigfield παρουσιάζουν τη μοντέρνα εκδοχή της ταινίας από τις 31 Ιουλίου.

Η μουσική επένδυση της σειράς δε θα μπορούσε να παραμείνει εκτός σχεδιασμού. Ανήμερα με την κυκλοφορία της σειράς, στο προσκήνιο ήρθε και το main theme αυτής. Την ερμηνεία του τραγουδιού, που έχει τίτλο “For Once In My Life”, ανέλαβε κι έφερε εις πέρας η λαμπερή και ταλαντούχα Emeli Sandé. Το ελπιδοφόρο και γεμάτο μηνύματα single σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο, ενώ απορία έχουμε για το συνολικό soundtrack της σειράς.

Emeli Sandé - For Once In My Life (from “Four Weddings And A Funeral” O.S.T.)

Back To Top