skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Eminem – KILLSHOT

Ο Eminem οπλίζει και πυροβολεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τίτλος τραγουδιού“KILLSHOT”

Καλλιτέχνης: Eminem

Μουσική / Στίχοι: IllaDaProducer, Eminem

Εταιρεία: Shady Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Eminem έρχεται στο προσκήνιο με ένα νέο τραγούδι, με τίτλο “KILLSHOT” και κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 14 Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω δημιούργημά του βγήκε εκτάκτως ως buzz single και αυτή τη φορά δεν είναι για τους θαυμαστές του, αλλά είναι η “επίθεση” που εξαπολύει σε έναν άλλο συνάδελφο.

Πλέον, φαίνεται, πως είναι της μόδας διάφοροι μεγάλοι καλλιτέχνες να είναι αντίζηλοι, όπως το πιο πρόσφατο συμβάν με τη Nicki Minaj και την Cardi B. Έτσι, λοιπόν, υπάρχει άλλη μία μεγάλη κόντρα στο προσκήνιο μεταξύ του Eminem και του Machine Gun Kelly. Όλα ξεκίνησαν με τον πρώτο να βάζει στο στόχαστρο διάφορους rappers ονομαστικά στο τραγούδι του “Not Alike”, που συμπεριλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο album, με τίτλο “Kamikaze”.

Πολλοί ενοχλήθηκαν από το γεγονός αυτό, αλλά ο μόνος που απάντησε ήταν ο MGK, μέσα από το single “Rap Devil”. Διάφοροι συνάδελφοι των δύο stars, όπως ο 50 Cent, έσπευσαν να σχολιάσουν το “KILLSHOT” είτε αρνητικά είτε θετικά. Το τελευταίο single του Eminem συμπεριλαμβάνει διάφορα samples από το τραγούδι του Johnny English, με τίτλο “Genie Out The Bottle”.

Eminem - KILLSHOT

Back To Top