skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Emmelie de Forest – Typical Love Song

Η νικήτρια της Eurovision 2013, Emmelie de Forest επανέρχεται με το ολοκαίνουριο single της “Typical Love Song” που έχει άρωμα από τη δεκαετία του 80

Τίτλος τραγουδιού: “Typical Love Song

Καλλιτέχνης: Emmelie de Forest

Μουσική / Στίχοι: Emmelie de Forest, Adam von Mentzer, Elise Hedengren, Louise Udin, Frank Mertens, Bernhard Lloyd, Marian Gold

Εταιρεία: Day In Day Out

Από το LP: “Call of Duty: Vanguard”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Η Emmelie de Forest εκπροσώπησε την Δανία με το τραγούδι “Only Teardrops” στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2013 στο Μάλμε της Σουηδίας όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Ακολούθησαν δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές (το “Only Teardrops” του 2013 και το “History” του 2018), αποδεικνύωντας πως η Emmelie, προσέχει αρκετά τις δισκογραφικές της κινήσεις. Τώρα επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Typical Love Song”.

Tον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε επίσης μια συνεργασία με τον Waqas Ali Qadri, του hip-hop συγκροτήματος από τη Δανία Outlandish, με τίτλο “Between Heaven and Hell”. Όπως όλα δείχνουν όλες οι πρόσφατες παραγωγές της είναι γραμμένες και ερμηνευμένες στα αγγλικά ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν αναφερόμαστε στην νέα εποχή της δισκογραφικά.

Με αυτό το τραγούδι, η Emmelie κατάφερε να ανατρέψει εντελώς τις προσδοκίες μας για τον ήχο της. Και αυτό γιατί σε μεγάλο βαθμό επειδή υιοθετεί κι αυτή ένα ύφος πιο κοντά σε εκείνο της δεκαετίας του ’80 χρησιμοποιώντας sample από την επιτυχία «Big In Japan» των Alphaville. Η Emmelie φέρνει κάτι εντελώς νέο στο τραπέζι-συνθέτοντας μια ολοκαίνουργια pop μελωδία με τη χρήση της εν λόγω κλασσικής επιτυχίας.

Emmelie de Forest - Typical Love Song

Back To Top