skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Era Istrefi – Prisoner

Η Era Istrefi “ξαναχτυπά” με το νέο, χορευτικό της τραγούδι, “Prisoner”!

Τίτλος τραγουδιού“Prisoner”

Καλλιτέχνης: Era Istrefi

Μουσική / Στίχοι: Emily Warren, Scott Harris

Εταιρεία: Ultra Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Μετά το smash hit της “BonBon”, η νεαρή pop τραγουδίστρια από την Αλβανία και το Κόσοβο επιστρέφει με το νέο της single, το οποίο αναμένεται να έχει ανοδική πορεία στα μουσικά charts. Χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ή να έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, η Era Istrefi μοιράζεται μαζί μας το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο “Prisoner”. Φαίνεται πως τον τελευταίο χρόνο, η Istrefi έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και αυτό έγινε αντιληπτό από την επιλογή της από τους συντελεστές του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου για ένα από τα τραγούδια του, το οποίο είναι το Live It Up, σε συνεργασία με τους Nicky Jam και Will Smith.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Istrefi μας συστήνει το “Prisoner”, ένα ανεβαστικό τραγούδι γραμμένο από τους Emily Warren και Scott Harris. Ηχοχρώματα που θυμίζουν την Καραϊβική και χαρακτηρίζονται από την pop μουσική σκηνή ήρθαν ανάμεσά μας για να μας βάλουν σε καλοκαιρινή διάθεση.

Η Era Istrefi δηλώνει για το νέο της τραγούδι: “Μεγάλωσα ακούγοντας reggae δίσκους, έτσι όταν άκουσα το demo του “Prisoner”, κατάλαβα ότι το τραγούδι μου ταιριάζει. Οι απίστευτες μελωδίες του και οι στίχοι με χαρακτηρίζουν. Τα συναισθηματικά επίπεδα που με φτάνει είναι τόσο της χαρά όσο και της μελαγχολίας, ενώ τα αυθεντικά reggae ηχοχρώματα που έχει, τα αγαπώ”.

Era Istrefi - Prisoner

Back To Top