skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Erasure – Hey Now (Think I Got A Feeling)

Οι Erasure επιστρέφουν με ολοκαίνουριο single!

press photo: Phil Sharp

Τίτλος τραγουδιού“Hey Now (Think I Got A Feeling)

Καλλιτέχνης: Erasure

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Mute Artists Ltd.

Από το LP: “The Neon”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Andy Bell μεταφέρθηκε στο Μπρούκλιν για να δουλέψει σε νέα μουσική με τον έτερο συνεργάτη του, τον τραγουδοποιό και τον keyboardist, Vince Clarke με τον οποίο αποτελούν το θρυλικό duo των Erasure. Το συγκρότημα δεν είχε πρόθεση για την δημιουργία της συνέχειας του “World Be Gone” του 2017: “[Ένα album] βρίσκεται στα σκαριά», είχε δηλώσει απλά ο Bell εκείνη την εποχή. Ένα χρόνο αργότερα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον ερχομό του album τους “The Neon”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου μέσω της Mute.

Το album θα αποτελείται από 10 νέα τραγούδια που γράφτηκαν και δημιουργήθηκαν από τους Erasure και ηχογραφήθηκαν στην Ατλάντα στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς. «Ήταν για την αναζωογόνηση της αγάπης μου -ελπίζω της κοινής μας αγάπης- για τη καλή pop», εξήγησε ο Bell. «Θέλω τώρα τα παιδιά να ακούσουν αυτά τα τραγούδια! Ήθελα να επαναφορτίσω αυτό το συναίσθημα που δηλώνει πως η pop μπορεί να προέρχεται από οποιονδήποτε”.

Αυτό θα είναι το 18ο studio album από τους Erasure με το πρώτο single να είναι το, “Hey Now (Think I Got a Feeling)”, που τους επαναφέρει στον τύπο των αισιόδοξων χορευτικών τραγουδιών που τους έκαναν διάσημους την δεκαετία του ’80.

Erasure - Hey Now (Think I Got A Feeling)

Back To Top